Irie kleding

Het kledingmerk Irié is een bijzondere kledinglijn. Blinkt uit in draagcomfort en heeft een specifieke uitstraling. Een mix van prints en kleuren geven dit kledingmerk een geheel eigen look. De ontwerper van de Irié-collectie is een Japanner die in 1968 naar de stad Parijs vertrok. Daar maakte hij furore met zijn aparte snit en kleurencombinaties. Sueo Irié heeft zich na zijn opleiding bij modehuis Kenzo, zich kunnen ontwikkelen tot wat hij nu is. Elk seizoen komt deze ontwerper weer met verfrissende en vernieuwende kledinglijnen op de markt. Als inspratiebron is het Franse straatleven steeds weer herkenbaar in de ontwerpen van Irié.
Draagbaar voor elke vrouw

De chique uitstraling is voor vele vrouwen draagbaar. De soms wat stoere look wordt afgewisseld met klassieke items. Bij Pauw.com is in de webshop een ruim assortiment Irié kleding te vinden. Geweldige korte jasjes die op een mooie jeans kunnen worden gedragen maar ook prima kunnen worden gecombineerd met een actueel jurkje. De kledingstukken van Irié kunnen allemaal prima worden gemixed.
Online bestellen

Deze kleding kan online op simpele wijze worden aangeschaft. Kunt u geen passende combinatie vinden of is de kleur die u in gedachte had niet aanwezig in de webshop? Neem dan even contact met Pauw.com op en u zult voorzien worden van de juiste adviezen.