Pauw Amsterdam; Klassiek en Tijdloos

De webshop Pauw.com heeft vele befaamde merken onder haar hoede. Er is echter ook het eigen merk, Pauw Amsterdam. Pauw Amsterdam is hét kledingmerk voor mannen die van tijdloos en klassiek houden. De pakken van dit merk hebben een Italiaanse achtergrond en kunnen overal worden gedragen. Op een bruiloft, maar ook bij een belangrijke vergadering ziet u er altijd op en top uit. De pakken zijn van een verfijnde kwaliteit en vervaardigt met de fraaiste stoffen. De scherpe belijning van de drie-delige pakken horen helemaal bij dit kledingmerk.

Pauw overhemden

Naast deze fraaie pakken die voor elke man draagbaar zijn, heeft het merk Pauw ook bijpassende overhemden. De Oxford shirts passen onder een mooi kostuum maar zullen zeker niet misstaan op een moderne jeans-broek. Draag er een pullover overheen in de koudere dagen en u ziet er helemaal casual uit. De Oxford shirts zijn er in verschillende kleuren en het materiaal is 100% katoen. Een heerlijk, draagbaar overhemd wat is voorzien van een wide spread board en een enkel manchet. Luxueuze kleding die scherp geprijsd is. Let op de sale-aanbiedingen die regelmatig in de webshop verschijnen.

Binnen de BeNeLux zijn de verzendingen en eventuele retourzendingen gratis.

Made in Italy: Golden Goose

Het kledingmerk Golden Goose is nog een vrij jonge kledinglijn. Het waren de Italiaanse Alessandro en Francesca Gallo, die in samenwerking met een bevriende Venetiaanse kleermaker in het jaar 2000 het merk Golden Goose uitbrachten. De producten van Golden Goose worden nog op ambachtelijke wijze in Venetië gemaakt. Dit houdt in dat je ‘made in Italy’ dan ook letterlijk mag nemen. In 15 haar is Golden Goose uitgegroeid tot een serieus te nemen modemerk met locaties in bekende steden wereldwijd, zoals New York, Parijs, Londen, Milaan, Tokio, Seoel, Beijing, Beiroet, Saint Tropez en natuurlijk bij https://pauw.com in Amsterdam.

De collectie van Golden Goose

De kenmerken die de kleding van Golden Goose typeren zijn dat het stijlvol moet, elegant en toch modern. Er is een duidelijk Italiaanse stijl te zien, gecombineerd met een Britse stijl en zeer nauwkeurig gedetailleerd. Een ander vereiste voor de kleding van Golden Goose, is dat het duurzaam moet zijn. Naast de kledinglijn voor zowel dames als heren heeft Golden Goose een uitgebreide schoenenlijn, en accessoires, lingerie, jasjes, handtassen en juwelen. Om kennis te maken met dit prachtige merk, waarvan lente- en zomercollectie 2018 reeds is getoond, kan je zowel de shop in Amsterdam, als de website https://pauw.com bezoeken.