Ruim assortiment Woolrich kleding

Het merk Woolrich is al sinds 1830 op de markt en komt oorspronkelijk uit Pennsylvania. Buitenkleding is de hoofdmoot die Woolrich in de collectie heeft. Blinkt uit in warme, comfortabele jassen voor mannen en vrouwen. Pauw.com heeft een ruim aanbod kleding van Woolrich in de winkels hangen. Ook de webshop biedt fraaie warme jassen, die voor iedereen draagbaar zijn.

John Rich

De Engelse John heeft aan de wieg gestaan van dit kledingmerk. Hij ontwierp kleding voor de mensen die buiten in de kou moesten werken. Deze outdoorkleding houdt je onder alle barre omstandigheden warm. Sinds dat John Rich deze comfortabele jassen ontwerpt is het merk Woolrich ontwikkeld tot wat het nu is. Luxe buitenkleding die een mix laat zien van kunstmatige en natuurlijke vezels. In vroeger dagen waren de jassen bestemd voor de houthakker en de boer. Tegenwoordig zijn de jassen van Woolrich ontwikkeld tot een aangenaam kledingstuk, die je óók tijdens extreme koude warm zullen houden.

Actuele kledinglijn

Woolrich heeft zich sterk gemaakt voor goede en comfortabele buitenjassen. Toch hebben zij ook andere producten in hun collectie. Elk seizoen worden er weer vernieuwingen aangebracht en de collectie uitgebreid met nieuwe ontwerpen. Een aantal producten die bij Pauw.com kunnen worden aangeschaft zijn:

  • Omslagdoeken
  • Hoeden en shawls
  • Warme mutsen

Kleding en accessoires zijn van de beste materialen gemaakt. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Woolrich. Kijk voor inspiratie op de website van Your text to link…